Skip to content

Bemanning

Behovet av personal kan komma plötsligt och då är det viktigt att kunna hitta rätt personal snabbt och flexibelt

Ett smart alternativ för ett tidsbegränsat behov

Utifrån en gemensam kravprofil skräddarsyr vi en lösning där ert företagsbehov står i fokus

Ett bemanningsuppdrag kan pågå under en tidsbegränsad period eller löpande under en längre period. Våra bemanningslösningar är ett smart alternativ när behovet är tidsbegränsat. Du hyr helt enkelt in den kompetens du behöver, när du behöver den.

Genom att låta oss på Motivista hjälpa ert företag med bemanning når vi tillsammans högre flexibilitet vid arbetstoppar, konjunkturförändringar och organisationsförändringar. Vi lägger stor vikt vid att lära känna våra kunder och deras företagskultur och arbetssätt. Genom att låta oss se till att rätt person finns på rätt plats sparar ni tid så att ni kan fokusera mer på er verksamhet.

quote-icon

Vi är väldigt nöjda med Motivista och deras hjälp med att hitta nya kandidater till vårt team. Professionella, seriösa och fint bemötande. Vi fick genomgående information under hela rekryteringsprocessen som ledde till 2 nya medarbetare till vår verksamhet.

Patricio Holm Jalvander
Verksamhetschef BC Brandtätning

Få tid att avgöra om kandidaten är rätt person för jobbet

Hyr först, rekrytera sen

Vill du slippa det tidskrävande administrativa arbetet och de kostnader en rekryteringsprocess innebär? Då är hyr först, rekrytera sen ett bra alternativ.

Precis som det låter, hyr ni in en konsult under en överenskommen tid med målet att rekrytera kandidaten vid periodens slut. En hybrid lösning mellan rekrytering och att hyra en konsult. Vi tar arbetsgivaransvaret och ni får tid att avgöra om kandidaten är rätt person för jobbet.