Lagerarbetare

Drivna och engagerade lagerarbetare sökes till vår kund i Kungsbacka!

Har du erfarenhet av lagerarbete? Är du positiv och driven och gillar att arbeta i högt tempo? Välkommen att söka till tjänsten lagerarbetare. Vi söker nu 2 lagerarbetare åt vår kund i Kungsbacka med start omgående. Anställningen är visstidsanställning på 6 månader där du blir anställd som konsult på Motivista Consulting för att sedan gå över direkt till kund. Arbetstiderna är varierande och lönen är uppdragsspecifik utifrån den arbetsplats du kommer att arbeta på.

Arbetsuppgifter

Som lagerarbetare kommer du att arbeta på ett spännande företag i Kungsbacka. Arbetet består främst av plock och pack samt diverse lagerarbete. Administration och dokumentation kan även förekomma i dina arbetsuppgifter. Då arbetsuppgifterna är varierande ser vi gärna att du är flexibel. Erfarenhet och truckkort är meriterande. 

Är du vår nya lagerarbetare?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete, är flexibel, positiv, noggrann samt har en god arbetsmoral. Då du kommer att vara en del av ett härligt gäng lägger vi även stor vikt på dina personliga egenskaper. Urval och intervjuer sker löpande!
Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Krav för tjänsten: 

  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av lager
  • Goda svenska kunskaper
  • Flexibel
  • Noggrann 
  • Meriterande 
  • B – körkort

Om Motivista

Välkommen till Motivista Consulting – det personliga rekryterings och bemanningsföretaget som präglas av innovation. 

Motivistas familjära personalkultur, vårt stora engagemang till både kunder och kandidater bidrar till vår förmåga att leverera rätt matchningar som skapar förändring. Vi är ett rekryterings – och bemanningsföretag som alltid gör det lilla extra och arbetar utifrån ett fördomsfritt och inkluderande arbetssätt för att säkerställa den faktiska kompetensen. Vi vill arbeta för ett modernt svenskt näringsliv där jämställdhet, mångfald och inkludering ska vara en självklarhet.

Vill du vara en del av vårt team mot framgång? Skicka in din ansökan redan idag! SÖK HÄR.